Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


M2 Harcos teljes leírás (Test/Menta)

 Testharcos
Kis időbefektetésű játékosoknak, 65-70 szint alatt maradóknak melegen ajánlott. )

Közelharc-karakter, a játékosok nagy része ilyennel játszik. Kezdetben nagyon könnyen lép szinteket, és ezt az előnyét valamennyire meg is tartja. Később, (lvl 70+) egyes partykban mentalharcosok és kardsurák közt már fölöslegesnek tartják.

PvP-beli előnye lvl 60-70 fölött gyengül, illetve elvész másokkal szemben, persze jó felszereléssel és skillekkel megállhatja a helyét sok mindenki előtt.

Másod-karakternek is kiváló, mert igen könnyű vele kis/közepes szinten farmolni, lvl20-on jól felszerelve ideális Lómedál-szerző.

Fontosabb könyvei botrányosan drágává válnak, mivel ennyire sok rohamharcos van a játékban! (Mikor a top 100 játékos lvl80 fölé lép, az Aura-könyv ára a millióhoz közelít.)
Könnyen kerülhetsz abba a helyzetbe, hogy nem tudsz a piacon könyvet venni magadnak, sőt még azt is érdemesebb eladnod, amit magadnak ütöttél! Cserébe akár M1 készségekkel is elboldogulsz, amíg nincs pénzed könyvekre.
Készségei területre hatnak, és aránylag könnyen tévesztenek célt, de 2009-től a bénítás mellett már egyéb "megoldások" is gondoskodnak róla, hogy a közelharc kierőszakolható legyen.

Építése

VIT és ERŐ szükséges a harcosnak (általában 1:2 arányban szokás, de mindig arra adjunk, amelyiket kevésnek érezzük), míg lvl 60-nál mindkettő el nem éri a 90 pontot.
Ezután: az INT egy kevés varázsvédelmet ad és MP-t, az ÜGY pedig a védelem, kitérés, támadás további erősödését.

Készségek

1-1 pontot mindenképp érdemes adni a Száguldás, Háromirányú vágás, Forgó kard skillekre, így máris eldöntheted, melyik tetszik. Mindhárom alkalmas az ellenfél fellökésére.
Az Kard Aurája minden támadás erejét erősen megnöveli, ez a közben használt többi készségre is vonatkozik.
Harci mámor pedig a futást és az ütéseket gyorsítja egy időre, de csökken kicsit a védelmed. Párbajdöntő készség, és kezdetben szinteléshez sem utolsó, a könyv ára pedig nem megy az egekig. Főleg aura mellé ajánlott!Fontos: magas M, illetve G szint környékén egyre használhatatlanabb szörnyek ellen: túlságosan leveszi a védelmet.

Mentálharcos

Egyszerű közelharc helyett inkább rövid/közepes hatótávú készségeivel harcol, védelemre és készség-sebzésre épít. PvE-ben kihasználja, hogy általában bármennyi szörnnyel elbír, persze csak a saját szintjén, vagy kicsit feljebb.

PvP-ben idővel halvány előnye lesz a testi társával szemben, viszont futkározó mágusok ellen (támadó sámán, mágus) elég gyászos.

Könyvei nem olcsóak, az Erős Test ára pedig az Aura-könyvet követi körülbelül.

Készségei neki sem feltételnül találnak, cserébe két bénító hatású is van, melyekből az egyik a kiírás ellenére 100%-osan bénít.

Építése

Nála is olyan arányban kell VIT és ERŐ, ahogy jónak tűnik, de a sok VIT ajánlott.
A sok VIT + Erős Test mentalokra jellemző, hogy az egyszerű ütések, de néha még a skillek is alig sebzik őket, persze cserébe gyengébben támadnak.
Ezért olyan is megeshet kisebb szinten, hogy két mental nem képes egymást megverni párbajban.

Mivel főleg készségekre épít PvP-ben, fegyvere kard helyett általában a bárd. Ezek, bár csak lassan lehet velük vagdalni, adnak némi plusz támadóerőt.

Készségek

Minden támadó skillre mehet egy pont, érdemes próba után eldönteni, melyikkel akarsz továbbmenni.

dübörgés és a kardcsapás okoznak ájulást (ez utóbbi "célkövető", mint a mágusok készségei), pontonként növekvő eséllyel. Erre minden harcos nak elég komoly szüksége van: rohangáló távharc-karakterek ellen enélkül elég esélytelen.

Erős Test az egyetlen nem támadó készség, ez extra védelmet ad fizikai támadás ellen. Mágia ellen nem véd! A gyorstippben ígért "soha nem esik el" tulajdonság csak G1 szinttől él.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.